Från äpple till galaxer...

Bloggerskan var lite occupied igår och rapporterade inte här inne :-) Helgen har gått i mysets och teknikens tecken. Inget planerat även om det högg lite i hjärtat att tacka nej till kuligheter med de andra instruktörerna på Studio S igår. De var ute i skogen och testade mountainbiking. Det har jag verkligen gillat tror jag men nu är det egen-fokus som gäller...

I fredags så bara tog maken och jag det lugnt. Igår sova länge utan klocka - vilken lyx!!! Frukost, träning och efter lite kroppsunderhåll så jag kunde visa mig ute bland folk så körde vi in till Lund. Åt en smaskig laxsallad på nyöppnade JuiceUp som ligger precis brevvid Fitness24seven. Mycket gott var det så dit kan jag tänka mig att gå igen.

Efter det inom Krizi för att hämta min insydda festblåsa. Den satt som en smäck så jag känner mig väldigt fin. Blev visst en klänning till... Svart såklart och en sån som bara är att dra på sig till ett par leggings och voila man är klädd. Fast nu börjar vissa saker i garderoben hemma bli lite väl stora så utrensning pågår.

Sen blev det visst lite mer shopping men inget man hänger i garderoben precis. Har funderat ett bra tag på att köpa ny mobil. Ifånen har varit en kär vän som har varit med på många äventyr i nästan 3 år. Men den började bli lite sliten. Batteriet håller inte så länge och knappar börjar bli tröga. Plus att nu när denna skrivaren börjar bli äldre så hade hon fått syn på att det finns telefoner med större skärm. Fast just det ja de är också större...

Efter en del prat och klämmande under några veckor så var nu beslutet nära. Igår så bidde det en sprillans ny Samsung i vitt. Vågar knappt använda den för jag är rädd jag ska smutsa ner den :-) På köpet hade Telia ett erbjudande där man också fick en surfplatta. Så igår satt jag i många timmar och fixade och trixade med nya luren och plattan. Spännande och maken sa att han trodde det skulle bli fler svordomar...

Så Spotify fick jag igång till dagens kettlebellspass men interfacet ser ju annorlunda ut :-( Nu håller jag på att lära mig bilderna och hur jag ska få upp dem i bloggen via Dropbox som jag kan synka från både mobilen och plattan - I am getting there. Googlekalendern är uppdaterad och synkad överallt. Yikes ska jag gå ifrån papperskalender... ShapeupClub, Facebook, Twitter, Instagram är installerat och nästa steg är att få ihop olika mailkonton så jag av någon anledning använder.

Men att blogga från plattan gick inte alls. Jag skriver ju för långa romaner men maken har en plan... Vet inte om jag orkar testa den just nu för huvudet är fullt av nya kuligheter. Fast jag är väldigt glad för mina nya leksaker. Det är ju inte så att det kommer bli mindre teknik i framtiden och det gäller att hänga med i svängarna. Är du ett teknikfreak?

Så rätt för mig just nu!! Från http://www.facebook.com/MammaFitness

Titta jag fick in bilder... Kände mig fin i nya träningskläder på dagens kettlebellspass!

Jaha man ska titta över mobilen...

Måste tipsa om detta fast ni köper väl upp allt då. Detta är lax från fiskdisken på Coop Mobilia i Lund. Den parmalindad till vänster är så GOD!!! Kostar sin vikt i guld men yikes this is good stuff!!! 

Och ni som följer mig på Instagram http://instagram.com/butterflyjensen så ju denna laxen redan igår tillsammans med hemmalagat blomkålsmos och sallad. Bidde en repeat idag efter dagens träning. Skulle kunna äta det varje dag tror jag :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass