En sådan här vill jag ha!

Såg tipset på facebook och slog till direkt. Har varit sugen på något sådant här länge men inte känt att Glossyboxen är för mig. Men denna däremot vill jag verkligen ha. Inte för att jag inbillar mig att jag kommer älska och använda allt men mer detta än Glossy. Plus i denna finns ju saker man kan äta - hallå liksom :-)


Kommentarer

 1. Samma här !
  Glossybox kan kvitta, jag använder ändå nästan aldrig smink,
  men en sån där låda skulle jag inte tacka nej till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smink använder jag men jag hade inte använt allt det där i Glossyboxen. Fast nu har jag beställt Naturalboxen och väntar med spänning :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass