Kul i Lomma

Sitter just nu  i soffan nyduschad och nymatad - nöjd med tillvaron helt enkelt :-) Och vet ni att det där med att tejpa hälen funkar väldigt bra. Jag kunde vara med på nästan allt men för första gången kvittar det dvs att jag bryr mig inte att jag gör en annan övning för jag håller igång hela tiden. Plus det är perfekt för någon annan säger till mig när jag ska jobba eller pusta så även om jag tex gör en styrkeövning medans de andra jobbar mer pulshöjande så gör jag ju mer än om jag suttit hemma i soffan...

Full sal och vi alla kämpar tillsammans!

Haha linslusen tränger sig på... 

Här är vikarie Annette som gjorde ett strålande jobb förra veckan.

Mumsig lunch efter träningen. Hemmagjord matig sallad med grillad kyckling och chipotledressing plus vattenmelon.

Och nu är jag anmäld och betald till Lomma Utmaningen. 10 veckor med start i augusti så nu måste jag fila på mitt mål. Bloggen följer med som vanligt. 

*De tre översta bilderna är lånade Lomma Kiropraktorklinik

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass