Det där med procenten...

Tjoho vilken spännnade Biggest Loser grand final igår. Jag hejade som tusan på Emma som varit min favorit genom hela programmet. By the way Emma är en B.A.B.Y som jag!!! Men självklart är Simon en värdig vinnare. Detta har helt klart varit den bästa svenska säsongen tycker jag vad det gäller allt. Upplägg, tränare, Kristin och deltagarna!!!

Gårdagens final fick mig också att fundera på det där med procenten. Dels att grymma Emma och Simon låg så nära att ynka 0,4% skilde dem åt. Eller fantastiska Jose som halverat sin kroppsvikt. Då var jag tvungen att räkna på min egna procent :-) Sedan starten 2008 att jag gått ner 36% utav min kroppsvikt. Wow nu blev jag liksom impad av mig själv :-)

Så mellan dessa bilderna så är skillnaden 36% i kroppsvikt. När jag når min målvikt på 70 kilo så kommer den siffran visa 40%. Visserligen har det tagit några (eller jäkligt många...) fler månader än BL deltagarna men jisses detta är ju också något att vara stolt över Jensen! Så nu tuffar ångloket vidare för den procenten ska bara nås!

Förresten så var ju alla deltagarnas resultatet kanon och jag hoppas av hela mitt hjärta att de alla lyckas fortsätta med den livsstilen de nu skapat för sig själv. Jag vet ju first hand hur svårt det är och hur tufft det kan vara. Dels som jag skrev häromdagen att fatta att man varit så stor. Att man lät det hända och inte tog tag i det tidigare.

Eller hur svårt det är idag att betraktas som "normal" när man inne i huvudet fortfarande är en tjockis. Eller som Emma sa igår skillnaden på hur man blir bemött men och också självklart hur man mår. Att utsidan speglar insidan. Och visst är träningen tuff om man ska gå ner så många kilo - inget snack om saken. Men den tuffast biten är just insidan och att jobba med knoppen.

Fast mottot ligger kvar - jag ger mig aldrig för jag väljer livet!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass