Träningstankar var det ja!

Har funderat lite på det där med var ska jag träna nu när jag har "gjort slut" med Studio S dvs inte förnyat mitt årskort. Vad vill jag träna och hur? Hemmagymmet i all ära men jag vill även ha den sociala biten att träna i grupp. Fast helst då inte som den som ska rodda i allt utan mer just show up and do the hard work.

Känner inte heller för att köpa ett dyrt nytt årskort i stan just nu när det snart är semester och sommarscheman är lite tråkiga. Blir ju inte heller några PT-pass förrän i september då PT-Katarina har sommarlov. Plus börjar känna mig stressad inför höstens bravader. Många träningsutbildningar bokade och betalda. Hur ska jag förbereda mig på bästa sätt, hur ska jag hinna med allt, vad vill jag träna, vad ska fokus ligga, hur kul är det att vara instruktör - vill jag fortsätta?

Ja ni förstår många tankar och val. Samtidigt vill jag ju inte tappa fokusen på min viktminskning för mitt mål är ju 70 kilo - basta! Därför satte jag mig häromkvällen för att lista allt för att reda ut vad som väntar och få hjälp med vissa beslut. Och det är tajt i vissa fall men jag upptäckte också att wiiiee så många kuligheter :-)

Håll i hatten här kommer det...

Instruktörsbiten under sommaren: kettlebells 60 min på ons (tränar lika hårt som deltagarna) och kettlebellscirkeln på sön (springer mest runt och peppar). Instruktörsrollen till hösten: vet inte riktigt för det beror på vilka dagar och tider. Känner jag vill nog fortsätta (även om jag ibland känner mig pressad för tid, inte riktigt fit för att vara instruktör...) och det är även suveräna förberedelser för min certifiering. Dock som sagt beror på när passen ligger för jag vill även prioritera annat.

Nämligen en eventuell 90-dagars utmaning här: http://www.lommakiropraktorklinik.se/index.php/kalender Den sparkar igång i början på augusti och är på söndagar antagligen kl 10-11. Blir svårt då att hinna till Studio S kl 11.15 och köra en timme kb... Vill verkligen prioritera detta då det verkar vara tufft, kul och med fokus som jag behöver. Först ska jag dit nu på söndag och testa. Tack Anna för att du håller mig i handen :-) Bra här är att det ligger i Lomma - jag kan faktiskt cykla dit om jag vill få in extra kondis, lite mindre ställe som verkar ha en go sammanhållning, de har yoga som jag lovat mig själv att testa men på torsdagar då jag hittills kört kb-cirkel...

Utbildningarna kommer med start i augusti: 17-18/8 TRX/Trigger Point, 24/8 Mixed, 19/10 Bulgarian, 16-17/11 Kettlebellscertet. Tjoho men tufft. Måste vara lättare och rörligare till detta!!!

Plus att jag har Itrim. Har lovat mig själv att göra allt för att ha 100% närvaro på gruppträffarna. Där kan jag ju också träna så det är ju inte så att jag står utan möjligheter. Och PT-Katarina och jag kör 1 ggr/v igen from september. Därför börjar det luta mot att om jag gillar Lomma så kanske jag kör där under hösten, och kolla om det dyker upp några erbjudande sedan i januari på Actic - ni vet locka nyårslöftarna...

Kommentarer

  1. Hej! Vadå inte fit för att vara instruktör?!? Du är ju en grym inspirationskälla och suverän på att peppa och instruera! Om DU vill ska du absolut fortsätta med det, basta! :) Lycka till med dina val. Yogan kan faktiskt hjälpa dig med att välja "rätt", och du blir mer rörlig på köpet. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njae lite hjärnspöken kanske men känner mig väldigt medveten när jag visar upp övningarna och har allas ögon på mig. Får alltid för mig att hmm den deltagaren kan nog göra det bättre etc. Dumt jag vet men knoppen är som knoppen :-) Vet att jag plockar hem den osäkerheten i att jag är väldigt duktig på att peppa men... Får ser hur det slutar - vill fortsätta men vill också prioritera den träningen jag vill göra och behöver för att nå mitt mål. Ja jag har inte gett upp om yogan - it is going to happen! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass