Vad ska jag nu hitta på...

Gårdagens kettlebellspass gick strålande tycker jag själv :-) Deltagarna krigade igenom alla svingar och magövningar. Mycket pust, svett, grimaser och skratt - så som det ska vara under ett träningspass helt enkelt. Det jag tycker är så härligt att det är blandat killar och tjejer. Blandat i åldrar, förutsättningar och styrka men att alla går därifrån med ett leende och en klapp på axeln.

Jag kan bara hoppas deltagarna känner som jag och är nöjda med passet samt sin prestation. Önskemål till nästa onsdag är armar och överkropp. Så nu gäller det för coachen att leverera... Måste ju hålla det spännande hela tiden för allas skull - min, deltagarnas och musklernas skull så vi utmanas. Har du någon bra överkroppsövning för kettlebells som du tycker jag måste ta med?

Kommentarer

 1. Renegade Row. Älskhatövningen över dem alla.
  Axelpress med kettlebell, en arm i taget, stå på ett ben (förslagsvis står man på samma ben som man gör axelpressen med, det blir mest stabilt)
  "Bottom up" och press upp - en stabilitetsutmaning också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo den är riktigt bra men funkar inte med de kbs vi har tyvärr men bottom up blev det :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass