Mera festfix...

Så att inte maken och jag vill gå och lägga oss en timme innan gästerna kommer försöker vi förbereda allt som bara går. Välkomstdrinken är förberedd (ska bara i fruktsoda och is), förplocktugg är i skålar, all dryck på kylning, isen i frysen, bullarna till maten är bakade och i frysen, hemmet är städat, fönstrena är putsade, de beställda tårtorna är hämtade och står i kylen, alla tillbehör (kaffe, te, smör, mjölk, grädde, snacks m.m.) är inhandlade, sallad sköljd och hackad och en massa andra saker.

Imorgon ska vi hämta alla bord och stolar, duka fint, sätta upp presenning (måtte vädergudarna samarbeta...), världens bästa gudfar kommer efter lunch för att påbörja grillning utav grisen och han har med sig potatissallad och äppelmos. Så förhoppningsvis är allt på banan så att morgondagen inte blir för stressig utan vi kan vara relaxade till gästernas ankomst kl 18. För någonstans ska vi ju hinna med att snofsa till oss plus jag vill få in träningen för allt gotter som ska intas under kvällen...

Till en äkta skånsk grisfest måste man ju ha...

...sangria ju :-)

Japp serveras direkt ur hinken... 

Kylskåpet är fullt och då har vi även införskaffat ett extra till all dryck etc som står i förrådet 

Mumsiga tårtor från Patisseriet men jag är fortfarande sur över p-lisan som gav mig böter på 800 kr för att jag var inne och hämtade tårtor... Hon är inte bjuden på festen!

Dukning och snacks... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass