Om 2 veckor...

...den 4 juli ska jag träffa min Itrimcoach Therese igen för 6 månaders uppföljning. Vi pratade om de senaste dagarna och vad kommande plan är. Att ibland bli mål lite väl långsiktiga och "för stora". Därför bestämde vi idag att om 2 veckor ska jag kunna visa upp ett prickfritt matprotokoll a la enbart gröna bockar i ShapeUp-appen.

Dessa belönas jag med genom att ärligt fylla i vad jag äter och varken äta för lite eller för mycket. Träningen och stegen sköts som hittills och jag ska jobba på att visualisera mitt stora mål på 70 kilo. På nästa möte bestämmer vi sedan hur jag ska hantera 3 veckors semester varav 10 dagar på resande fot i Skottland. En bra plan tycker jag!

By the way Itrim-vågen (förra invägning var 10/6) visade på 0,3% upp i fett (ca 1 kilo), ungefär 1 kilo upp i vatten och nästan 1 kilo plus i muskler dvs ja vågen visar på plus men sköter jag mig bara så kommer jag snart vara stabil igen. Bara på det igen och inget depp för gjort är gjort nu ska jag framåt! Och nu dags att hålla ett kettlebellspass och allt enligt deltagarnas önskemål blir det fokus på ben och rumpa idag. Blir nog svårt med toabesök imorgon...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass