Fortsätt till huvudinnehåll

Svårt att förstå...

Sedan jag postade "klänningsbilden" häromdagen försöker jag få knoppen att fatta att det är jag. För oftast i min skalle ser jag ju ut såhär:

och inte såhär:

Eller snarare det är lika svårt att förstå att jag var så stor som dagens storlek. Jobbar på det. Tittar och tittar och försöker förstå...

Kommentarer

 1. Jag har varit på väg att skriva det så många ggr men har aldrig tagit mig tid, men nu gör jag det! Du är så otroligt fin - förstå vilken resa du har gjort Tina! Grymt - det krävs en vilja av stål för att ta sig dit där du är idag. Grymt!! Trevlig helg och kramar från soliga Stockholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tog dig tid :-) Tack så jättemycket för kommentaren Linda!!! Ha det gott! Kram!

   Radera
 2. Helt otroligt Tina! Känn dig nöjd, fin och stark - det du gjort är det inte många som klarar!

  SvaraRadera
 3. Gillar din blogg och brukar läsa den men har nog aldrig kommernterat något tror jag. Men nu var det dags ... vilken fantastisk förvandling du har gjort. Vilken resa ... otroligt imponerad av vad du har åstadkommit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va kul att du gillar bloggen Dagge - gör mig glad! Och tack för din fina kommentar!!!

   Radera
 4. Vilken skillnad! Svårt att förstå att det är samma tjej på bilderna! Bra jobbat!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är svårt att få in i skallen... Tack!

   Radera
 5. Vilken förändring!! Var stolt över vad du gjort och gör. Förstår att det tar tid för huvudet att också hänga med... Du är en stor inspirationskälla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulrika - jag jobbar på det :-)

   Radera
 6. Vilken skillnad Tina! Fantastiskt jobbat!
  Kram
  Emschen
  www.emschen.se

  SvaraRadera
 7. WOOOW !! du är grym, :)
  Den där "resan" är det inte många som klarar så ge dig själv en stor klapp på axeln och njut av framgången :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket fröken M!!! I will!

   Radera
 8. Du är jättefin, men jobbet har du ju oxå gjort själv, lycka till, trevlig sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Maria och hoppas du får en trevlig sommar du med!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…