Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
 • Att vakna upp med maken bredvid sig och få en godmorgonpuss
 • Cykeltur i krispig luft på morgonen och 8 veckors cykelpendling. Jisses vem kunde tro det :-)
 • En liten flicka som kom cyklade i full fart med ett stort leende på läpparna
 • Lunch med tjejerna på jobbet som peppade mig järnet att motstå sockermonstret - tack tjejer det betyder så mycket. Ord som fastnade: Tina vi tror på dig att du kan nå ditt mål!
 • Sms från Suzan att kämpa - tack!
 • Allas pepp på fejjan att inte ge upp - så glad och tacksam att jag har världens bästa hejarklack!
 • Oväntat möte med Camilla på lunchen som sedan bidde god laxmiddag på kvällen med massa bra:igt prat!!! Så glad att jag har dig som vän och om 8 veckor då ska vi se så snygga ut på "målfotot" :-)
 • Att jag vågar erkänna högt att jag har struggles och be om stöd
 • Prat med mamsen
 • Att jag gick på de tänkta träningspassen istället för att cykla hem och vräka i mig socker
 • Att jag genomfört mitt livs första spinningpass där jag gjorde exakt som instruktören dvs stod när han gjorde det och öste på när han gjorde det. Mina ben har aldrig pinnat på så fort!
 • ATT JAG INTE GAV UPP OCH KÄMPADE JÄRNET FÖR ATT MOTSTÅ SOCKERDJÄVULEN OCH JAG VANN! Rond 1 till mig men det var verkligen på det berömda håret :-)
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …