Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Egentligen från igår men jag såg dem imorse - underbara kommentarer från Ing-Marie och Nina på fejjan! Att de blir glada utav min blogg :-) TACK!!!
  • Uppförsbacken på väg till Gerdahallen imorse. Varade i typ en kvart och jag vart helt slut när jag kom fram. But it better be good for låren tänker Jensen...
  • Träning tillsammans med Rebeca imorse även om passet som vi gick på kanske inte var jättekuligt. Fast all träning är bra träning :-)
  • Idag har jag varit hungrig tror jag för ibland blir jag osäker. Är det hunger i magen eller sug i huvudet? Käkade ett extra prottebar i eftermiddags och inget annat. Tro mig jag hade kunnat äta 100 ggr mer men jag gjorde inte det!
  • Kvällens kettlebellspass - alltid lite trött innan för soffan lockar plus lite pirr i magen för om deltagarna ska gilla vad jag tänkt köra. Men härlig energi på dagens pass och alla verkade nöjda när de gick därifrån.
  • Nyduschad och uppkrupen med te i soffan är inget dåligt avslut på dagen tycker denna.
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass