Studenten...

Fick denna ring som en del utav ett smyckeset utav mina föräldrar när jag tog studenten för hundra år sedan. Något år sedan så satt den tajt och sen har jag inte kunnat använda ringen. Den har bara legat i mitt smyckeskrin och samlat damm. I lördags fick jag för mig att prova den. Jag letade nämligen efter en annan ring att "spänna fast" min förlovningsring och bröllopsring som jag kommer tappa snart om jag inte är väldigt försiktig :-(

Tänkte snabbt ja men den kanske kan funka. Tjoff på fingret och till min förvåning passade den tom lite för stor den med. What??? Stod där som en fågelholk innan polletten trillade ner. Ringen passar!!! Anledning att jag kanske i ert tycke förstorar det hela är att när min pappa gick bort så ville jag jättegärna ha på mig detta smyckeset. Anledning att jag fått dem utav honom och mamma plus att han älskade blått och jag ville hedra det.

Det var sista gången jag prövade ringen och då slängde jag argt och besviket ner den i skrinet igen. Har liksom inte ens velat prova den för jag ville inte bli besviken. Åtta år efter denna händelsen passar ringen och detta typ 23 år sedan studenten. Den känslan slår nästan allt och är värt allt slit! Nu ska den ringen sitta på min hand som en påminnelse utav min älskade pappa (och självklart mamsen!) och som en påminnelse utav min hälsoresa!!!

The ring! 
Plus den dagen denna inte, av någon anledning, passar då ska denna bloggerskan tänka sig noga för vad det beror på...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass