Titta här!

Numera handlas det så mycket mer träningskläder, träningsutrustning och cykeltillbehör än vanliga kläder. Fats jag borde hitta nya vanliga byxor och kängor... Får väl på det i nästa rundan men jag är väldans nöjd med mina senaste fynd. Smidigt också att ha 20% på Intersport Nova för att man är instruktör - tack så mycket! Det bidde nya träningsbyxor från Nike som är välbehövligt för jag behöver rensa ut i träningsgarderoben, fin rosa väska från Röhnisch, regnställ till cykelpendling (jag hittade!) och voila spinningskor. Hoppas de kommer att funka. Svårt att veta när man aldrig haft tidigare och Rebeca jag litar på dig för hjälp med det tekniska :-)

Titta så fina...

Kunde ju inte låta denna stanna helt ensam i butiken heller? 

4 par byxor och tror mig dessa behöver jag verkligen! 

Voila regnställ. Passar hyfsat och jag hoppas det funkar. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass