Rulader, rulader, rulader

Igår hade vi bjudit hit mamsen, hennes Stefan, min lillebror, min faster och farbror, deras barn dvs mina kusiner samt respektive och lille Viggo :-) Jag tänkte i ett svagt ögonblick att rulader borde ju vara en perfekt bjudmiddag fast jag bara gjort det en gång tidigare. 59 stycken rulader senare och när det var 30 minuter innan gästerna skulle komma så tänkte jag inte riktigt så to say it mildly...

Slutkörd men nöjd kunde jag presentera gästerna med rulader på lövbiff och bacon, gräddsås, kokta grönsaker, pressade potatis, lingonsylt och saltgurka. Till efterätt hemmagjorde äpplepaj från trädgårdens träd med köpt vaniljsås. Någon måtta får det väl ändå vara :-) Senare snacksade vi på olika nötter, mörk choklad och vinddruvor. Alla åt med god aptit och jag tar det som bästa betyg att tom lille Viggo slukade maten!

Detta är receptet jag använde fast jag gör såsen lite annorlunda: https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/l/loevbiffrulader-med-saas/

Vi fick fina ljusbollar som ska bli mysigt att ligga och titta på från sängen på kvällen - tack så mycket the Bengtssons! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass