4Good eventet

I onsdags var jag ju på äventyr i Malmö. Nämligen på 4Goods event på Palladium. Förresten är du inte medlem i 4Good tycker jag du ska gå med för det är helt gratis. Plus att jag kan varmt rekommendera dessa kvällar de arrangerar. Alltid väldigt inspirerande och peppande! Planerar redan att gå på nästa event den 13 november. Främst för att jag är nyfiken på Mia Törnblom. Men åter till eventet i onsdags.

Det var fyra verkligen inspirerande, peppande, sprudlande, coola, härliga, proffsiga kvinnor som tog scenen med stormsteg. Många glada skratt blev det. Men även eftertanke och lite tårfyllt rysande att höra eller se vissa utav storiesarna. Fast det jag tog med mig allra mest var peppen, att allt är möjligt, våga hoppa, ta hand om dig både till kropp och själ, varför kan inte jag, engagemanget när man brinner för något, att inte begränsa sig utan våga drömma att allt är möjligt!

Först ut var Kristin Kaspersen som verkar vara en så härlig och varm person. Kristin pratade om sin väg till hälsa genom träning, kost och mental träning. Bland annat nämnde hon att hon gjort marklyft på 100 kilo och att man bygger inte stora muskler utav styrketräning. Utan tvärtom hon hade inte gått ner i vikt men gått ner en storlek i byxor... Då blev jag lite påmind - fasiken jag var ju så nära på 80 kilo och detta är något jag vill göra. Efter certifieringen är det nog dags att ta tag i det där igen... Plus att Jensen ha tålamod för din kropp håller på att omformas. Väldigt imponerande kvinna och jag ser fram emot att läsa hennes bok som jag redan köpt och bläddrat i. Hon var även ute i pausen och signade sin bok men jag blev helt star struck och den där förbaskade blygheten tog över. Jag vågade mig helt enkelt inte fram :-(

Näst därefter var coola Jennie Widegren. Jag har alltid tyckt hon var så himla cool och hon ser alltid så sprudlande ut på bilder. Och vilken story Bounce är egentligen. Tänker man inte på men snacka om att brinna för något och se till att genomföra det! Helt enkelt så coolt :-) Dags för en kort paus men det tycker jag mest är lite bökigt. För tänk en massa kacklande tjejer på begränsat utrymme :-) Fast det är ju en chans till att sträcka på benen.

Efter pausen tog Lisa Lemke hand om vår uppmärksamhet. Jisses vilken rolig kvinna! Och åter igen slåss jag utav just engagemanget för något man brinner för. Att kämpa för det och att lyckas trots att vägen kan vara lite krokig. Just det engagemanget har jag för min hälsa, träning och kost men tyvärr inte för min professionella situation idag. Missförstå mig rätt - jag trivs och har det himla bra men jag brinner inte. Dock är jag helt rätt yrkesmässigt dvs marknadsföring är min grej och det är inte så att jag drömmer om ett heltidsjobb inom min hobby. Ska bara hitta rätt helt enkelt för jag saknar det brinnande engagemanget!

Till sist imponerande Annelie Pompe - wow säger jag bara. Kände inte så väl till henne innan men jisses vilka rysningar man fick utav hennes föredrag och tankeställare. Varför begränsa sig? Tänk att bestigit Mount Everest och fridykt ner till 126 meters djup??? Helt plötsligt så känns liksom allt möjligt. Varför skulle inte jag kunna? Okej jag tänker absolut inte fridyka några 126 metrar eller klättra på berg men varför skulle inte jag lyckas nå mina mål. Bara mina tankar som begränsar mig - våga skutta Jensen och allt är möjligt!

Kristin!

Jennie!

Lisa!

Annelie!

Och jag vann ett pris också på mitt stolsnummer! Nämligen två biljetter till Mammaboosten i november. Fniss får hitta en mamma att ta med som alibi :-)

The goodie bag!

Som innehöll detta...

Och av fina Pernille fick jag även en provträning på SATS. Nyfiken på det i Västra hamnen i Malmö så nu ska jag bara fundera på vad jag vill testa och när :-) 

Kommentarer

 1. Hej!
  WOW,det där lät som en toppengrej,och nu blev jag inspirerad av vad du skrev om det!Ska genast kolla om nåt liknande finns här i krokarna :)
  /L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Viktig att få inspiration där man kan!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass