Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
 • Mysfrukost imorse med tänt ljus och helt tyst. Ingen TV, ingen dator, ingen mobil, ingen tidning... Bara jag med min gröt, ägg och te. Andas och tänk happy thoughts :-)
 • Att Fridas bankande börjar ge resultat. Idag ökade hon på lite till i styrka men kändes inte lika jäkligt som förra gången snarare tvärtom. Tydligen ett tecken på att inflammationen går tillbaka sa hon. Tjoho!!!
 • Att det kanske finns en utvecklingschans för mig på nuvarande arbetsplats. Glad att jag vågade ta chansen även om jag håller förhoppningarna väldigt låga. Det vill säga hellre våga göra något åt saken än att bara sitta tyst för då har jag gjort vad jag kan i alla fall.
 • Plus jag har själv tänkt till vad jag verkligen vill pyssla med och jag älskar kommunikation, projektledning, process/verksamhets-arbete och digitalt. Bra då vet jag ju det :-)
 • Dagens jeansupplevelse - mina svarta jeans som jag säkert inte använt på 2 månader åkte på idag. Hallå de är ju riktigt bekväma och är som mjukisbyxor. De var de inte innan precis utan lite tajtiga... Och ändå står vikten stilla - interesting Jensen!
 • Maken som öppnat förrådsdörren till mig så jag kan bara cykla in i förrådet dvs behöver inte hoppa av cykeln, hitta nyckel, låsa upp etc. Det är väl ändå kärlek?
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

 1. Åh vad jag gillar dina må-bra-inlägg. Det ger mig själv eftertanke till vad som varit bra med MIN dag! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara jag gillar dem själv för det får mig att fokuserar på det positiva än att älta det negativa. Kul att höra att du uppskattar det!

   Radera
 2. Tänk vad mycket under en dag innehåller som gör att man mår bra. Jättebra sätt att skriva ner dem i bloggen, funderar på att göra samma upplägg i min blogg, gillar verkligen iden.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur det händer ju massa bra saker under en dag!!! Kör på Eva!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass