Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Grötfrukost med tända ljus där jag filosofierade över min Bucket list
  • Gemensam cykeltur in till Lund med maken imorse
  • God hemmalagad lax till lunch och premiär för en clementin minsann
  • Alla som jag möte på stan som inte röker...
  • Min speed på dagens lunchpromenad
  • Att jag listat ut hur Podcastar funkar på min mobil och har lyssnat på en för första gången. Tänkte göra detta på lunchpromenaderna för att få lite ny inspiration då jag tröttnat på mentala skivan.
  • Gruppträffen på Itrim - alltid fylld utav hopp och energi efter våra träffar!
  • Och igår glömde jag ju att jag hoppade på ett ben på uppvärmningen trots en första tanke att nej det kan jag inte. Nähä och varför inte det Jensen? Prova - tjoho jag kunde. Plus jag gjorde knäböj med riktiga skutt till upphopp. Good stuff!
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass