Blivit bankad...

Imorse vart det dags för andra besöket hos bästa Frida på iKLINIK. Stackaren höllt på att trilla av stolen när jag berättade om min allergiska reaktion mot tejpningen. Hon bara "men jag sa ju att du skulle ta av det om det kliade". Och jag "jomen jag trodde bara jag vart lite torr i huden och ville inte vara pjåskig. Ville ju liksom klara en vecka som tejpad - hur svårt kan det vara..."

Sen sa hon "ja här blir det inte mer tejp i alla fall utan jag ska se om rummet är ledig så jag kan banka dig". Say what tänkte bloggerskan under de få sekunderna hon vart borta. Räcker det inte med en hudlös fot utan nu ska jag bli bankad också? Rummet ledigt så in med alla attiraljer där - blir ju en del nu med cykelhjälm osv.

Lite försiktigt frågar jag vad hon nu ska göra och vad bankad betyder. Jo det är tydligen interna sjukgymnastslangen för stötvågsbehandling. Puh lät inte lika farligt men i nästa andetag så säger Frida att hon ber om ursäkt innan för vad hon ska göra. Alltså hallå varför skulle jag vara så jäkla duktig och redig och ta itu med den här hälen? Hade ju varit lugnast att bara fortsätta med en hälsporre istället för ha en hälsporre på en fot utan hud som dessutom ska bli bankad...

Upp på britsen liggandes på magen och med fötterna utanför. På med något geleartat på hälen och sedan tog hon mackapären som ser ut som en stor penna eller nåt. Tydligen något med trycklyft som trycker/hamrar en kula med varierat tryck mot det ställe man har ont. Ska främja läkningsprocessen och egentligen skulle jag ju få detta varje vecka plus tejpning för bästa effekt.

Not so much anymore men Frida har goda förhoppningar att gör jag bara mina stretchövningar och massage, ha bra skor på fötterna plus detta så kommer jag bli bra. Jag tyckte behandlingen var helt okej även det kändes. Förväntat scenario är att foten kommer vara lite avdomnad idag (yes på den men nästan lite skönt...) och att mot kvällen och imorgon kan det göra mer ont. Jaja det löser sig nog det med säger den numera positivt tänkande bloggerskan :-)

Nästa onsdag är det dags igen och här kan du läsa mer om stötvågsbehandling:
http://stotvagsbehandling.com/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass