Grillad rapsgris

Fick häromdagen mail från Smartson att jag blivit utvald att testa Svensk rapsgris från Scan och det tackar man ju inte nej till :-) Så jag skyndade mig att printa ut kupongen och begav mig till affären för att se om jag kunde hitta ett paket. Inga problem och eftersom kupongen berättigade mig till en 76 kronor rabatt så kostade 4 stora skivor karre mig 14 kronor. Det kallar jag prisvärt...

Och i helgen så blev det premiär i det Jenska hushållet för rapsgrisen. Jag la karren i en marinad på morgonen så den fick gosa runt lite i ett par timmar. Sedan tog maken över och grillade dem perfekta på grillen. Till köttet gjorde jag rotfrukter i ugnen med lite flingsalt och rosmaring, tzatziki gjorde på kvarg, gurka, vitlök, peppar, salt och lite gurkmeja (because it is good for you) samt en grekisk inspirerad sallad med ruccola, röd lök, majs, tomat och fetaost plus på med lite olivolja och balsamvinäger.

MUMS vad gott det blev! Maken (och jag också) var helt lyrisk över köttet. Väldigt mört, saftigt och gott. Han sa att det var något av det godaste kött han ätit - inte illa eller hur? Och jag kan inget annat att hålla med honom. Vi kommer definitivt köpa detta köttet igen och även testa andra produkter ur denna serien. Har du testat Svensk rapsgris? Om inte gör det!

Voila en styck kupong...

Paketet med det goda köttet!

Gosa, gosa, gosa!

Grillmästaren skötte sig utmärkt.

Slutresultatet och yikes vad gott det blev!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass