Jäkla skitfot!

Okej inte lika kaxig nu längre över vänsterfoten. I fredags gjorde det ont för det stramade så i huden och såren. Men det läkte liksom och såg bättre ut under helgen. Igår kväll började dock huden spricka och idag... Ja om vi säger så här halva foten från hålfoten och upp om hälen ömsar skinn.

Gör jäkligt ont när hudflagor fastnar och nya huden under är så ömtålig. Jag kan bara glömma alla träning och steg :-( Har tom bokat in akuttid hos bästa fotvårdaren Anette så hon får titta på det. Ska dit nu klockan 16 sedan får jag sladda tillbaka till Lund för Itrim gruppträffen och invägningen som jag inte ser fram emot efter helgens eskapader.

Håll tummarna nu att foten inte trillar av... Och att jag inte misströstar med skit för nu är jag väldigt trött på detta och less på det mesta. Vill helst ligga under täcket och sura över min otur. Jaja det kommer lösa sig och jag har ju sagt att denna veckan är lite slappig men jag vill ändå inte åka av banan helt pga denna dumhet eller snarare min egna idioti :-(

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass