Glad i Itrim!

Ojojoj vad jag behövde gårdagens gruppträff på Itrim! Självömkan och massa negativa tankar snurrade i huvudet när jag gick igenom dörren. Två timmar senare stegade jag ut med huvudet högt och med ett jäklar anamma. Jodå foten vart den samma, vågen visade på plus efter de senaste eskapaderna (men lägsta fettprocenten...) men jag hade fått en energiboost utav dagens ämne, mina Itrim-kompisar och min Itrim-coach Therese!

Dagens ämne vart passande nog: positiva och negativa tankar :-) Hur kan man som individ jobba med sina positiva tankar, vända negativa tankar och hur kan jag välja att tänka. Nähä så jag kan inte träna exakt det jag planerade eller jaga steg. Men jag kan cykla så istället för att jaga steg på lunch kan jag ju cykla en runda och jag kan träna allt som inte belastar foten dvs jag har ju en hel överkropp...

Plus att foten kommer bli bra det är liksom bara huden som ska komma ikapp. Jag behöver inte amputera den ju :-) Och nej jag behöver inte trösta mig med mat och må ännu dåligare. Jag förtjänar att må bäst! Jag väljer själv vad jag stoppar i mig eller inte. By the way just ordet inte diskuterade vi. Att hjärnan uppfattar inte det ordet dvs när man säger du får inte så vill man höra du får. 

Likaså varför väljer jag att fokusera på det "jag inte får äta" eller det "jag inte kan träna"? Istället för att fokusera på det jag kan göra och det jag väljer att äta för att jag mår bra utav det. Mat är ju så gott - tillbaka till det positiva tänkandet! Tänk också på hur långt jag kommit istället för att måla fan på väggen och tro att jag ska gå upp 40 kilo över en natt bara för att jag har lite motstånd. Jag är ju medveten och har förmågan att bryta dessa negativa tankarna.

Jensen kom nu ihåg att: jag vill - jag kan samt jag är lugn, trygg och säker på mig själv, min kropp och mitt sinne!!! Jag är så himla glad att jag signade upp för Itrim i början på året. Ett av mina bästa beslut i livet tror jag. Det bästa är ju giftemålet med världens bästa make! Idag känner jag mig starkare och jag vet att jag kan uppnå allt jag vill. Fast ibland behöver man lite andrum för att sedan gå på det igen.

Så resten av denna veckan ska jag inte stressa över träningen utan se all rörelse som en bonus. Denna veckan ska jag ta hand om mig själv och se till att göra saker jag mår bra av. När jag går och lägger mig ska jag tänka på 3 saker som fått mig att må bra/blivit glad utav under dagen. Jag ska se till att kroppen får bra näring och att knoppen får sin mentala träning. Ny dag och nya tag!

Gårdagens anteckningar

Hemläxa till nästa träff 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass