Veckans status - måldag 1 sep!

I början på januari detta året så satte jag upp ett drömmål på 70 kilo den 1 sep. Framför allt för att våga drömma, hoppas, tro, vilja nå mitt mål. Jag gjorde ju kollaget nedan som en del i min mentala träning. Första målet var 78 kilo till påsk. Läs här hur det gick: http://www.butterflytina.com/2013/03/12-veckor-med-itrim.html


I början på året vart 78 kilo verkligen en dröm för mig eftersom jag då skulle räknas som överviktig på BMI-skalan. Ett mål i många år. Och 70 kilo kändes närmast som en fantasi :-) I maj/juni vart det lite kämpigt med motivation men aldrig att jag ger upp. Ännu kämpigare vart det nog att se 73,3 kilo med två veckor kvar med ett hopp att kanske hamna på 72 kilo den 1 sep för att sedan en vecka senare pendla mellan 74,5 och 75 kilo :-( :-( :-(

Veckan som gått har jag ju också haft problem med vänsterfoten. Fick en allergisk reaktion mot tejpning utav hälsporren. Jisses vad det kliade och när jag väl tog av tejpen efter 5½ kämpiga dygn så såg inte foten klok ut :-( Men för varje dag som har gått ser den bättre och bättre ut. Dock ställde jag in i stort sett all träning och stegjagande. Kanske egentligen bara bra för kroppen att vila lite men man vill ju gärna köra i i kaklet när man har en mållinje...

Kosten har jag skött efter bästa förmåga förutom några bröddippar och bröllopet igår... Men tänkte på det häromdagen att jisses vad långt jag har kommit med just denna biten. Nog faktiskt mitt livs största förändring och min största utmaning!!! Så detta är jag jäkligt stolt över. Den 3 oktober har jag min 9 månaders utvärdering med coach Therese på Itrim så då tänkte jag att det blir en större sammanfattning och bildjämförelse a la 3 och 6 månader.

Sammanfattning utav veckan (den korta varianten)
Steg: 2 utav 6 - detta har jag blivit beroende utav så det jobbigaste att inte kunna utföra denna veckan :-(
Träning: 3 utav 6  - men har varit på första träffen för Lomma-utmaningen idag (mer om det i ett annat inlägg) så då blir det 4 utav 7 plus cykling till och från jobb 4 utav 5 dagar.
Kost: Hyfsad bra matvecka även om jag tröståt bröd i måndagskväll med tårarna i ögon utav smärta. Men all mat noteras och tankarna skrivs ner både i Shapeup club och Itrim övningsboken för att jag ska kunna jobba med det hela.

Så nådde jag mitt mål tror du? Bottenoteringen för mig är 73,3 kilo som vågen visade den 14 augusti. Fast jag skött mig och stick with the program som visar nu vågen mellan 74 - 75 kilo. Så nej jag nådde inte 1 september-målet. Men vet ni vad jag är ändå nöjd med min insats och jag har kommit så långt. Vad händer nu då? Mer om det imorgon här i bloggen! Hoppas du följer med på nästa äventyr...

Bottennoteringen på många många år...

Kommentarer

 1. Det är skönt att du är nöjd med din insats för det ska du verkligen vara! Jag är sjukt imponerad över din målmedvetenhet och över dina resultat. Ska bli spännande att se vad du har för något i rockärmen till i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Helena! Jag är verkligen nöjd och stolt med min insats trots att det inte nådde hela vägen utifrån vågen. Men jag har vunnit så mycket annat! En vacker dag når jag det målet också :-) Haha ja då får vi se om du tycker det är så spännande...

   Radera
 2. Men Tina detta är fantastiskt!! Vilket resa!! Jag är så himla impad!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack finaste Christina för ditt pepp - blev så himla glad!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass