Kan vi prata cykling?

Halloj fatta att jag är inne på min 7:de vecka som cykelpendlare! Tror både jag och maken är lika förvånad varje dag han frågar om jag ska cykla idag :-) Men vet ni vad jag är hooked men lite orolig för vädret som kommer. Jag menar hur länge kan man ha sådan tur att det bara ösregnat en gång när jag var ute? För eller senare slår den skånska hösten till och det kommer inte bli lättcyklat på slätten om man säger så.

Fast ändå på något sätt så nojar jag mindre och mindre om det. Tänker hellre frisk luft, benträning, lungorna får jobba, jag sparar på miljön. Och det är ju bara vatten liksom - jag får byta om på jobb, sminka mig på jobb, fixa håret där helt enkelt. På vägen hem är det ju strunt samma. Igår förberedde jag mig dock genom att köpa ett överdrag till ryggan. Väldans praktiskt för det är även i reflexmaterial. Det gäller att synas där ute!

Passade även på att köpa handskar för nu börjar det bli lite kyligare på morgonen. Hade ett par i XS/S innan men de är för små. Sömmarna skaver på fingrarna och är väldigt osköna. Nu bidde det M/L som kanske är lite stora men hellre det än sömskav. Så detta blev mitt tredje inköp i cykelhistoriken dvs cykelhjälm, cykelglasögon och nu detta. Lagom till jul är jag nog helt cykel-outfitad!

Tredje inköpet...

Väldigt praktisk för ryggsäcken. Inget vatten inne och reflex samtidigt. Voila! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass