YES så jäkla gött!

Imorse klev jag upp för att köra styrka på gymmet innan kettlebellscirkeln. Alltså det är så mitt rätta element. JAG ÄLSKAR GYMMET OCH STYRKETRÄNING!!! Första kvarten var jag helt själv i gymmet sedan började det trilla in lite folk. Men gjorde inget för allt flöt på och jag behövde aldrig vänta på något utan kunde bara köra på. Så jäkla gött och nä jag kommer aldrig bli den snabbaste, mest explosiva eller en löpare. Men jag är stark, envis, uthållig och seg. Det är bland olika styrkeövningar, maskinerna och hantlarna så jag kommer mest till min rätta.

Cyklade till Studio S så lite uppvärmd sedan kör jag min serie med pinnen för att få upp rörligheten och väcka kroppen. Efter det kör jag igenom hela kroppen i olika övningar antingen med egna kroppsvikten, hantlar, maskiner eller kettlebellsen. Tufft, tungt, svettigt och jag älskar varje sekund. This is it liksom! Dock blev kettlebellspasset inställt :-( Folk har inte riktigt hittat tillbaka till gymmet efter sommaren här i Hjärup så det ställs in pass till höger och vänster...

Fast då tog jag chansen att jaga lite steg på löpbandet. Körde i 45 minuter. Vet ni att denna veckan är den första gången på ca 1 ½ år som jag kan belasta vänster foten så som den ska belastas dvs jag sätter ner hela foten i marken och kan trycka ifrån. Huden har nästan ömsat klart men jag är lite öm under hälen. Och foten är lite känslig efter stötvågsbehandlingen men inget är ens i närheten när det var som värst. Märker också hur hela kroppen rättar till sig nu när foten används som den ska. Kunde tom pressa upp mig på 6,0 vilket jag inte sett på löpbandet detta året pga hälen!!!

Yes så jäkla bra start på dagen och nu ska den bli ännu bättre. Jag ska nämligen hoppa in i duschen och sedan snofsa till mig. Vi är nämligen ett gäng som ska åka hem till byn :-) Först middag på Jernkällaren. Efter det blir det Jägers. Jag har inte varit där sedan sommaren 1994 så det är några år... Men ikväll är sista chansen sedan ska detta kultställe stänga ner. Verkar som väldigt många gamla skolkompisar mfl ska det så jag hoppas det blir en riktig trevlig kväll. Hoppas du får en mysig lördagkväll!

Detta är dagens träningslapp med det sk lördagspasset där jag skriver ner vikter etc under passet. Sedan in med det i Funbeat. Har du koll på din träning och din utveckling? 

Kommentarer

 1. Visst är det härligt när man känner att kropp och knopp samarbetar! Ha nu en riktigt rolig kväll på Jägers! Dansa lite för mig oxå ;-)
  Kram Jenny M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen - the best feeling! Haha jo det var roligt men jisses vad skönt att slippa sätta sin fot där igen :-) Hoppas du haft kul i Stockholm! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass