Mitt rätta element!

Kan bero på att foten äntligen samarbetar (plus svansen, knäna och höger axel funkar i de flesta övningar - inte lätt med en reservdelskropp :-)) men just nu har jag en så härlig känsla med min träning. Jag fick till ett riktigt bra kettlebellspass hemma i torsdags, mycket att tänka på men utvecklande PT-pass i fredags, tung styrka igår i gymmet plus lite flow på löpbandet och så dagens svettiga men kuliga Utmanings-pass i Lomma. Kan också beror på att jag sköta maten väldigt bra denna vecka så magen är inte uppblåst och jag känner mig mer lättrörlig :-)

Trots grusiga ögon imorse så infann jag mig på dagens pass kl 9.30. Och när det väl satte igång så glömdes tröttheten bort och jag hade bara ett stort leende på läpparna. Efter uppvärmning så var det 24 reptitionsupplägget som jag nämnt tidigare. Det är 5 övningar som man gör 24 gånger. Dagens var (obs mina egna påhittade namn): 24 st "knäböj med hopp", 24 st "ligg på magen lyft benen och vifta med armarna", 24 st sumo squats hopp (hoppade inte här för att ge foten lite återhämtning), 24 st "krabba med benlyft" (här gjorde jag snabba fötter istället för spara på handlederna (har varit mycket med dem denna veckan på kb och pt) och 24 st draken på vänster ben och 24 st på höger ben. Liten paus börja om och kör i en timme...

Svettigt som tusan och jättekuligt pass. I love it - funktionell träning med egna kroppen! Det kan väl inte bli bättre? Och idag vart det mycket ben vilket nog lite är en av mina paradgrenar :-) Extra kul idag för jag kunde verkligen göra knäböjen med hopp utan att foten trasslade till det. Tufft men ack så roligt! Kom hem helt endorfinfylld vilket maken tyckte väl vart lagom kul efter festnatten :-) Men jag är så JÄKLA LYCKLIG!!! Träning is the shit och jag har verkligen hittat min rätta element. Vem kunde tro det om denna för några år sedan???

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass