Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt rätta element!

Kan bero på att foten äntligen samarbetar (plus svansen, knäna och höger axel funkar i de flesta övningar - inte lätt med en reservdelskropp :-)) men just nu har jag en så härlig känsla med min träning. Jag fick till ett riktigt bra kettlebellspass hemma i torsdags, mycket att tänka på men utvecklande PT-pass i fredags, tung styrka igår i gymmet plus lite flow på löpbandet och så dagens svettiga men kuliga Utmanings-pass i Lomma. Kan också beror på att jag sköta maten väldigt bra denna vecka så magen är inte uppblåst och jag känner mig mer lättrörlig :-)

Trots grusiga ögon imorse så infann jag mig på dagens pass kl 9.30. Och när det väl satte igång så glömdes tröttheten bort och jag hade bara ett stort leende på läpparna. Efter uppvärmning så var det 24 reptitionsupplägget som jag nämnt tidigare. Det är 5 övningar som man gör 24 gånger. Dagens var (obs mina egna påhittade namn): 24 st "knäböj med hopp", 24 st "ligg på magen lyft benen och vifta med armarna", 24 st sumo squats hopp (hoppade inte här för att ge foten lite återhämtning), 24 st "krabba med benlyft" (här gjorde jag snabba fötter istället för spara på handlederna (har varit mycket med dem denna veckan på kb och pt) och 24 st draken på vänster ben och 24 st på höger ben. Liten paus börja om och kör i en timme...

Svettigt som tusan och jättekuligt pass. I love it - funktionell träning med egna kroppen! Det kan väl inte bli bättre? Och idag vart det mycket ben vilket nog lite är en av mina paradgrenar :-) Extra kul idag för jag kunde verkligen göra knäböjen med hopp utan att foten trasslade till det. Tufft men ack så roligt! Kom hem helt endorfinfylld vilket maken tyckte väl vart lagom kul efter festnatten :-) Men jag är så JÄKLA LYCKLIG!!! Träning is the shit och jag har verkligen hittat min rätta element. Vem kunde tro det om denna för några år sedan???

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …