Fortsätt till huvudinnehåll

YES så jäkla gött!

Imorse klev jag upp för att köra styrka på gymmet innan kettlebellscirkeln. Alltså det är så mitt rätta element. JAG ÄLSKAR GYMMET OCH STYRKETRÄNING!!! Första kvarten var jag helt själv i gymmet sedan började det trilla in lite folk. Men gjorde inget för allt flöt på och jag behövde aldrig vänta på något utan kunde bara köra på. Så jäkla gött och nä jag kommer aldrig bli den snabbaste, mest explosiva eller en löpare. Men jag är stark, envis, uthållig och seg. Det är bland olika styrkeövningar, maskinerna och hantlarna så jag kommer mest till min rätta.

Cyklade till Studio S så lite uppvärmd sedan kör jag min serie med pinnen för att få upp rörligheten och väcka kroppen. Efter det kör jag igenom hela kroppen i olika övningar antingen med egna kroppsvikten, hantlar, maskiner eller kettlebellsen. Tufft, tungt, svettigt och jag älskar varje sekund. This is it liksom! Dock blev kettlebellspasset inställt :-( Folk har inte riktigt hittat tillbaka till gymmet efter sommaren här i Hjärup så det ställs in pass till höger och vänster...

Fast då tog jag chansen att jaga lite steg på löpbandet. Körde i 45 minuter. Vet ni att denna veckan är den första gången på ca 1 ½ år som jag kan belasta vänster foten så som den ska belastas dvs jag sätter ner hela foten i marken och kan trycka ifrån. Huden har nästan ömsat klart men jag är lite öm under hälen. Och foten är lite känslig efter stötvågsbehandlingen men inget är ens i närheten när det var som värst. Märker också hur hela kroppen rättar till sig nu när foten används som den ska. Kunde tom pressa upp mig på 6,0 vilket jag inte sett på löpbandet detta året pga hälen!!!

Yes så jäkla bra start på dagen och nu ska den bli ännu bättre. Jag ska nämligen hoppa in i duschen och sedan snofsa till mig. Vi är nämligen ett gäng som ska åka hem till byn :-) Först middag på Jernkällaren. Efter det blir det Jägers. Jag har inte varit där sedan sommaren 1994 så det är några år... Men ikväll är sista chansen sedan ska detta kultställe stänga ner. Verkar som väldigt många gamla skolkompisar mfl ska det så jag hoppas det blir en riktig trevlig kväll. Hoppas du får en mysig lördagkväll!

Detta är dagens träningslapp med det sk lördagspasset där jag skriver ner vikter etc under passet. Sedan in med det i Funbeat. Har du koll på din träning och din utveckling? 

Kommentarer

 1. Visst är det härligt när man känner att kropp och knopp samarbetar! Ha nu en riktigt rolig kväll på Jägers! Dansa lite för mig oxå ;-)
  Kram Jenny M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen - the best feeling! Haha jo det var roligt men jisses vad skönt att slippa sätta sin fot där igen :-) Hoppas du haft kul i Stockholm! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…