Fortsätt till huvudinnehåll

YES så jäkla gött!

Imorse klev jag upp för att köra styrka på gymmet innan kettlebellscirkeln. Alltså det är så mitt rätta element. JAG ÄLSKAR GYMMET OCH STYRKETRÄNING!!! Första kvarten var jag helt själv i gymmet sedan började det trilla in lite folk. Men gjorde inget för allt flöt på och jag behövde aldrig vänta på något utan kunde bara köra på. Så jäkla gött och nä jag kommer aldrig bli den snabbaste, mest explosiva eller en löpare. Men jag är stark, envis, uthållig och seg. Det är bland olika styrkeövningar, maskinerna och hantlarna så jag kommer mest till min rätta.

Cyklade till Studio S så lite uppvärmd sedan kör jag min serie med pinnen för att få upp rörligheten och väcka kroppen. Efter det kör jag igenom hela kroppen i olika övningar antingen med egna kroppsvikten, hantlar, maskiner eller kettlebellsen. Tufft, tungt, svettigt och jag älskar varje sekund. This is it liksom! Dock blev kettlebellspasset inställt :-( Folk har inte riktigt hittat tillbaka till gymmet efter sommaren här i Hjärup så det ställs in pass till höger och vänster...

Fast då tog jag chansen att jaga lite steg på löpbandet. Körde i 45 minuter. Vet ni att denna veckan är den första gången på ca 1 ½ år som jag kan belasta vänster foten så som den ska belastas dvs jag sätter ner hela foten i marken och kan trycka ifrån. Huden har nästan ömsat klart men jag är lite öm under hälen. Och foten är lite känslig efter stötvågsbehandlingen men inget är ens i närheten när det var som värst. Märker också hur hela kroppen rättar till sig nu när foten används som den ska. Kunde tom pressa upp mig på 6,0 vilket jag inte sett på löpbandet detta året pga hälen!!!

Yes så jäkla bra start på dagen och nu ska den bli ännu bättre. Jag ska nämligen hoppa in i duschen och sedan snofsa till mig. Vi är nämligen ett gäng som ska åka hem till byn :-) Först middag på Jernkällaren. Efter det blir det Jägers. Jag har inte varit där sedan sommaren 1994 så det är några år... Men ikväll är sista chansen sedan ska detta kultställe stänga ner. Verkar som väldigt många gamla skolkompisar mfl ska det så jag hoppas det blir en riktig trevlig kväll. Hoppas du får en mysig lördagkväll!

Detta är dagens träningslapp med det sk lördagspasset där jag skriver ner vikter etc under passet. Sedan in med det i Funbeat. Har du koll på din träning och din utveckling? 

Kommentarer

 1. Visst är det härligt när man känner att kropp och knopp samarbetar! Ha nu en riktigt rolig kväll på Jägers! Dansa lite för mig oxå ;-)
  Kram Jenny M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen - the best feeling! Haha jo det var roligt men jisses vad skönt att slippa sätta sin fot där igen :-) Hoppas du haft kul i Stockholm! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …