Fortsätt till huvudinnehåll

Hittat hemliga rummet...

Ikväll har det testats MRL (MageRumpaLår) på 30 minuter och Puls på 60 minuter. Det första passet som leddes utav instruktören Johan kändes effektivt. Det är ju vanligare och vanligare med 30 minuters pass. Allt för att dagens människa ska hinna med så mycket som möjligt. Fast jag hade inte heller velat köra mage i en timme :-)

Kan bli lite frustrerad vid sådana här pass för jag får alltid anpassa övningarna lite. Fast å andra sidan är jag ju van och som tur har jag en bank utav övningar som jag kan ta till. För det finns inget värre än när jag ser deltagare bara lägga sig ner och filosofera eller stå stilla. Hallå du är där för att move your ass så sätt fart.

Men just nu tillåter inte min svanskota övningar där man typ balanserar sittandes på rumpan och min axel pallar inte sidoplanka etc. Nähä men då får jag väl göra vanliga sit-ups istället. Likaså att belasta knäna för det blir rätt många kilo på dem. Nä bara att anpassa sig och ändå delta. Likaså på Puls som leddes av energiska Therese. Kör low impact när de andra lättisarna studsar runt. Men att ge upp - ALDRIG!!!

Förresten igår hittade vi ett "hemligt" rum eller rättare sagt vi gick runt hörnet på nedre plan och helt plötsligt vart där ett rum till :-) Detta verkar vara the serious hantelfolkets tillhåll. Massa maskiner och hantlar. Sådan lyx!!! Undrar om det ska kallas Gym Grymta Högst eller nåt om nu tjejrummet vart Delight...
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…