Så himmelens glad!

Händer grejer till höger och vänster och idag blev jag så himmelens glad över en av dessa. Som marknadsnisse är man ju lite (eller inte så lite) insnöad på estik tex färgkombinationer, text, utformning etc. Och för en tid sedan bad jag om hjälp med att designa den här bloggen.

Ville ha en layout som var min egen och mer som jag. Idag fick jag se resultatet som bästaste Anna har knåpat ihop. Så jättefint och jag blev faktiskt rörd att någon har tagit sig tiden att göra något så fint till mig som är precis som jag på något sätt!!!!  Är så spänd och förhoppningsvis får ni alla se resultatet snart:-)

Tack finaste Anna och Peter för att ni tar av er värdefulla tid för att hjälpa mig!!!! Många stora kramar till er!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass