Alltid ett tecken

Jag vet alltid när jag har ätit för mycket skit. Njurarna börjar värka. Kan låta dumt för någon men trust me I know. T.ex. när jag går på sockeravgiftning efter mina sockerdagar så får jag alltid jätteont strax ovanför rumpan i längdryggen. Och den känslan har infunnit sig de sista dagarna.

För mig är det alltid ett tecken på att nu får det räcka - det är dags att återgå till det som funkar. Dvs de sista 3 veckorna har det blivit för mycket av de bad i form av kolisar som pommes och pizza och kroppen skriker efter en förändring. Så livet på den rätta vägen har börjat och from efter flytten so går jag hardcore dvs ingen skräpmat och LCHF matlådorna återinförs.

Kommentarer

  1. Kroppen är bra på att säga till!=)

    SvaraRadera
  2. Ja ibland skriker den lite högt fast jag försöker vara döv :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass