Vad är dina?

Alla har väl någon eller några hang-ups angående sin kropp. Och börjar man väl lista så kan den bli rätt lång. Plus att det svaret man alltid får när man nämner detta till någon vän så är det: nä men det har du inte... Och sen listar vännen sina som naturligtvis klår dina på 5 sekunder för visst var det en tävling eller?

Men om jag verkligen tänker efter och prioriterar så har jag två. Nämligen mina extremt bubbliga lår och så mina påsar under ögonen. Jag hoppas att låren blir mindre volangiga genom min viktminskning och min träning. Påsar stays the same oavsett ålder och vikt så they gotta go one day.

Vad är dina hang-ups angående din kropp?

Kommentarer

 1. MAGEN! Usch. Visst, jag har fött tre barn, bla bla bla...MEN, det är snart 16 år sen jag födde det sista barnet å magen den stööör mig!=))

  SvaraRadera
 2. Jo 3 graviditeter kan ju göra en del med magen. Har en väninna som också fött 3 barn och hon har faktiskt gjort en op som hon är väldigt nöjd med. Men det kostar ju etc. Och det kvittar ju vad andra säger/tycker för det är ju du som inte trivs. Tråkigt! Fast jag tycker om dig som blogg vän oavsett magen :-) Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Här e de också magen... Men beror kanske på att jag nästan hela tiden, sen -08, hållt kvar vid min jogging så benen ser hyfsade ut trots min kraftiga viktpendling 10 senaste åren. Har varit nöjd med magen i små perioder under dessa åren, när jag varit nere i vikt och tränat bra. Men de krävs, känns de som, större o större ansträning för att komma dit.

  SvaraRadera
 4. Jag gick ner rätt mycket i vikt under ett års tid och förlorade alla mina former... Jag brukade alltid få komplimanger för min rumpa, men nu existerar den knappt längre.. :( Så rumpan, absolut.

  SvaraRadera
 5. Tack Tina, det var snällt!=)) Kram!

  SvaraRadera
 6. Hmm intressant att höra om allas hang-ups. Min mage är jag nöjd med över om jag antagligen får en pytteliten hudflick längst ner men det kan man ju hålla in med trosor så det ska jag inte klaga på. Rumpan - njae mindre gropig tack men den lär inte försvinna i första taget... Nä låren och påsarna är mina issues och lite överarmar. Nåja lite känsla av i-landsproblem men jag ville så gärna höra från er andra hur ni tänker. Så tack så jättemycket för blogg- och facebookkommentarerna plus live. Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass