Min femte dag på Olympen

Okej ibland är jag kanske lite för envis för att jag trodde i min enfald att dansa lite en fredagkväll med en fucked upp vänsteraxel skulle väl inte vara några problem. Jisses såg ju ut som en skadeskjuten fågelskrämma så  det gick inte ens i närheten av lysande....

Har sån grym träningsvärk och tror jag tog i lite för mycket under det kuliga Fanni-passet i onsdags. Nu kan jag typ inte lyfta vänster arm utan att det gör så himmelens ont. Jaja no pain no gain :-) Men jag genomförde passet i alla fall.

Det var den charmige Roberto som höllt i detta Latin Jam passet. Flest deltagare på detta passet på alla jag gått på denna veckan. Och faktiskt 2 killar. Som var jätteduktiga och shakade ass bättre än många av tjejerna. All cred till dem!!!

Imorgon vart jag bokad på Functional Toning men jag avbokade faktiskt mig. Tänker köra den sjätte dagen on my own dvs inget bokat pass utan jag får anpassa mig till axeln. Planerar därför en timmes intervaller på löpbandet plus lite styrka för benen.

Ska du träna imorgon? Kanske på Olympen? Vem vet då kanske vi ses :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass