I got good news and bad news...

... vad det gäller zumban. Vet inte om jag fått en överdos men det lockar inte lika mycket längre. Eller så har jag fastnat för mycket för styrketräningen :-) Men detta är en av mina favvolåtar: http://youtu.be/R4jfNhXjEdg Framför allt kanske för jag gillar Pitbull.

En sak som jag tröttnar på vad det gäller min zumbakompetens är att jag kan fasiken inte snurra. Blir så himla yr. Finns det något tricks eller övar man upp det eller är vissa bara osnurrbara? Plus att mina lår fortfarande är för tjocka för de där snitsiga stegen i sidled.

Men vet ni vad??? Jag kan numera stretcha framsidan av låret stående!!!! Har jag inte kunnat under hela min hälsoresa utan detta har varit ett mål för mig. Jag har stretchat och stretchat och övat och övat. Och det har gett resultat plus att låren och rumpan blivit mindre. Så himla glad för detta och stolt!

Kommentarer

  1. Å vilken skön känsla, att känna att kroppen gör som man vill liksom!:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?