Välkommen till Sportlife

Ikväll är det flyttkväll dvs jag måste rensa lite och packa. Plus kolla lite på tv, blogga, läsa boken till kommande bokträff. Ja du vet multitaska lite... men först måste jag ju uppdatera er om mitt nya andra andra hem. Första andra hemmet är ju Studio S. I mitt tidigare liv var detta Kastrup men det har det ju blivit ändring på.

Med mitt nya fina blanka årskort kommer ju nu mitt andra andra hem bli Sportlife Kronborg i Malmö. Inte en jättestor anläggning som Olympen som jag skrev om härom veckan men ett lagom mysigt stadsgym tycker jag. Åter igen måste vara något med sportiga folk men rackars vad det alltid är trevlig reception och intruktörspersonal på gym. Gäller här på Sportlife också!

Vad kommer jag hitta på här? Jo det blir nog tisdagar och torsdagar som gäller för mig. Tis är det Indoor Walking och TRX och på Tors Functional Moves och PowerStrike Impact. Men det har ni nog förstått efter allt tjat om det... Igår fick jag lära mig vad uppväxling och nerväxling betyder på en crosstrainer så snart är jag helt upplärd. Kanske tom så jag kan vikariera eller nåt.

Vidare så kommer det bli besök på Sportlife City för det ska tydligen vara ett stort och fint gym mitt i centrala delarna av Malmö. Min plan för första besöket är den 4 nov. Får bli så då det kommande veckorna blir det mycket med husflytten. Då ska jag testa ViPR plus klämma på alla maskiner. Bloggen följer som alltid med! Så detta är en hot kandidat till att bli  mitt andra tredje hem hemifrån med helgbesök i gymmet.

Fast det fiffiga med mitt nya kort är att jag har tillgång till alla Sportlife i Skåne och nä chansen att jag ska köra till Höganäs och träna är väl minimal. Dock vet man aldrig med denna galenpannan. Men som mål måste det ju gå att avverka alla Sportlifes i Malmö innan årskortet slutar. Vad tror ni?

Titta vilket fint välkomstpaket! Vattenflaska, handduk, väska och solkort för 200 kr...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass