Outfiten är godkänd utav maken

Igår fick jag se till att mannekänga för maken inför mitt berömda photo shot som det heter i branschen... Valet föll på denna stassen. Okej just nu bor vi ju i kartonger pga flytt så jag fick välja på att slänga kläderna på en obäddad säng eller en torkställning för att ta fotot. Då jag vill behålla min classy image fick det bli det sistnämnda.

Byxorna ser lite gråa ut här men de är svarta
 Tröja i storlek 40...
Obs se även den korta armen - här ska hoodieberoende bloggerskan utmana sig själv...
 Jättesköna långbyxor i storlek M hur nu fasiken det gick till men jag lovar de passar
Och till sist det viktigaste blingade naglar i Nordic Gyms blåa.
Hallå hur stylish kommer inte jag vara?


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass