Vilken lyx att inte behöva stressa

Avbokade ju mig från passet 9.30 så jag tog chansen att sova länge utan att ställa klockan. Skönt! Men vid 11-tiden var jag på Olympen för att köra styrka för ben plus kondis. Började med 10 minuter uppvärmning på StairMastern. Har aldrig kört på den innan men varit nyfiken. Finns dock bara en på Studio S så det känns inte som man vill stå där och pilla om någon annan vill köra.

Men lyxigt nog på Olympen finns hur många som helst så jag kunde ta min tid. Fick först inte igång den så fick fråga om hjälp. Sen vart det inga problem. This is my new thing dvs denna måste jag lära mig att bemästra. Vad är det? Typ en maskin med två trappsteg så man går och går uppför trappan men kommer aldrig fram :-) Bra för rumpan och benen!

Efter det skulle jag köra olika övningar för benen. Först började jag med att fibbla lite med maskinerna men det gick inte så bra. Även om jag kände igen alla så vart inställningarna för maskinen och vikterna något som jag inte kände igen. Har ju funkat väldigt bra på andra gym men tydligen kör Actic ett eget koncept.

Tog för lång tid och jag vill ha tempo och köra hårt. Därför blev det ett antal fria övningar med diverse utrustning såsom kettlebells. Tur att man har en massa olika övningar i ryggmärgen så man bara kan köra. Älskar det och kände mig stark. Vänster axel börjar också mjukna upp och träningsvärken är inte så intensiv längre men fick anpassa lite :-)

Efter det var det dags för löpbandet. Gick trögare men jag hade bestämt mig för en timme innan. Gäller ju att utnyttja lyxen av att man inte behöver stressa. Dvs att det finns flera, nya och välfungerande löpband och att man inte behöver känna att "åh nej nu kommer det någon och den vill ha löpbandet fasiken också jag som tänkt och köra längre".

Så är det ju tyvärr på hemmagymmet i Hjärup. Kommer därför att köra lite på Sportlife City i Malmö. Kommande äventyr för denna bloggerskan. Men tänkte vänta lite med det nu när flytten kommer ta mer tid. Får anpassa mig helt enkelt. Men nu tillbaka till löpbandet på Olympen.

Som skrivit gick det trögt men har jag bestämt mig har jag bestämt mig. Och voila helt plötsligt hade jag ju kört en timme. Ja det gäller att lyssna på sin kropp men också att utmana sig själv och inte ge upp när det går lite emot. Detta är detta som skiljer agnarna från vetet - vad sjutton det nu betyder :-)

Här de sista bilderna. Tror jag visat det mesta utom Herrarnas och spinningsalen. För den första tror jag det hade blivit lite bekymmersamt att fixa utan att bli portad eller nåt och för den andra försökte jag men det vart lite för mörkt eller fullt med spinnare.

Titta vad jag hittade - häckar. Inte något för mig men coolt att möjligheten finns.

 Ett stort utrymme för stretch 

 Hittade några ny proteinbars som måste utvärderas

 Japp jag är ett ljushuvud...

Kommentarer

  1. Jag gillar ju det här med att träna på egen hand nu för tiden. Inga passtider att passa och jag kan träna vilken tid på dan som jag vill och kan. Jag är nog fast i styrketräningsträsket!! Hahahaha!

    SvaraRadera
  2. Ojoj Åsa - farligt att läsa min blogg :-) Men visst är det skönt! Lycka till! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?