Utvärdering: Shiratakinudlar

Testade dessa i veckan. Har tänkt att göra det länge men de har alltid varit slut i LCHF-butiken och sen har jag glömt bort. Fast nu fick jag ett ryck och kom faktiskt ihåg. Men njae tyckte inte att det gjorde varken från eller till. Kanske jag är så van nu vid att inte käka tex pasta eller ris till t.ex. kycklinggrytan att det kändes som jaja vart detta lönt.

Dock blev det ju lite extra tuggande och man fick ändå känslan av att nu fick jag också lite lyx i vardagen. Litet paket som ska vara två portioner. Och ja det är det om man tittar på mängden. Men har man en bakgrund utav lassa tallriken full med pasta med en lite köttfärs på toppen så kommer detta kännas som man blivit grundlurad... Har man dock lärt om sig att det är tvärtom som tallriken ska se ut så blir det helt okej :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass