Shit vad nervös jag blev nu!

Yikes nu fick jag helt plötsligt fjärilar i magen och jag är inte ens fyndig med ord här... Har nämligen en liten hemlis att berätta. Förra veckan blev jag tillfrågad av min fd PT Jennie om jag kunde tänka mig att ställa upp som "fotomodell" för en annons för Nordic Gym.

Min första reaktion var: "what moi?" Men efter någon minuts betänketid så blev det "jamen varför inte detta året handlar ju om att utmana mig själv och vad är det värsta som kan hända?" Att jag tycker jag är lite fet och har gäddhäng. Jaha men då får jag väl bjuda på det och jag litar till 100% på Jennie att hon väljer en fin bild på mig.

Det som är skönt är ju att Nordic Gym handlar om att varenda människa ska kunna träna och jag har ju svettats en hel del timmar i deras utrustning :-) Men visst är det en mind blowing thing att tänka på att jag har gått från en 117 kilos soffpotatis som aldrig tränade till att nu hamna på en annons för träningsutrustning. Galet egentligen när man tänker på det.

Det extra kuliga är att det är Stina som ska ta bilderna på mig på torsdag. Vem är Stina? Dels så är hon en jätteduktig instruktör som jag när jag gjorde mina första trevande steg på Studio S i början på 2008 tränade BodyCombat för. Och då testade jag även hennes Kick & Box - första gången följde Jennie med och detta pass är för evigt etsat i mitt minne. Och dels så bloggar Stina och där följer jag henne nu när hon inte är kvar på Studo S.

Okej som blivande top model så får man väl sätta fart att snyggifiera sig och välja outfit. Och nä Lotta jag lovar det blir ingen hoodie. Men nya blåa naglar så jag matchar Nordic Gym loggan :-) Bloggen följer ju med och på torsdagkväll måste ni hålla tummarna för att jag är extra snygg... Men först mot Malmö och Sportlife Kronborg! It is time to Indoor walka och TRX:a!!!

Kommentarer

 1. Grattis! Åh, det var roliga nyheteer! Vi får väl se bilden sen ?

  KRAMAR!
  S

  SvaraRadera
 2. härligt att läsa! grattis!!

  SvaraRadera
 3. Shit vad coolt! =) Det kommer att bli hur bra bilder som helst!!

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer för att ni hejar på mig! Jadå jag ska nog få in slutresultatet i bloggen :-) Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass