Jag tror jag är kär!

Wow vilket pass träningskompisen Sarah och jag precis varit på. Det var ju dags för Training Circuit på Olympen. Vart ju lite kryptisk vad det kunde vara men va sjutton detta året handlar ju om utmaning så det är bara att köra. Svettigt men så himla kul - precis like I want it!

Det var olika stationer där man skulle utföra övningen i 45 sekunder och sedan byta. Man parades ihopa två och två. Här måste jag tacka underbaraste Sarah som har modet att följa med på detta galna upptåg. Känner mig så trygg med henne och därför blev detta passet så kul. Annars hade jag nog känt det lite för utmanade och utelämnande.

Detta är också första grupp passet jag varit på där det är fler killar än tjejer. Vi vart 13 stycken varav 5 tjejer. Det kuligaste vart att när man sneglade på vilka vikter och hur killarna gjorde repetitionerna så slog vi dem på fingrarna. De fick ta av vikter från skivstången, använde mindre kettlebells, gav upp innan sekunderna vart slut. Starka tjejer är vi...

Det som jag kan känna lite frustration över är att det är tungt att släpa 86 kilo till 162 cm. Det är ju min största anledning och motivation till att jag vill gå ner 10 kilo till. För att kunna få mer ut av min träning. Fast samtidigt så är jag jäkligt stolt över att jag är modig nog att ändå delta och köra skiten ur mig utifrån mina förutsättningar!

Här kommer lite bilder från vad vi hittade på idag. Och ärligt talat jag tror jag är lite kär i denna träningsformen och i den grymt coola instruktören Fanni. Jag ska bli som henne när jag blir stor och starka Sarah!

Här är jag redo att svettas
 En station var det här repen... snake rope. Jisses det ser ju så lätt ut på tv men jisses vad tungt!
 Squats med skivstång alt hantlar
 Upp på lådan, ner på golvet, upp på lådan, ner...
 Svinga kettlebellen
 TRX-banden eller det heter det kanske bara om de är gula...
plus roddmaskinerna i bakgrunden användes
 Spring upp för trappan, ner för trappan, upp för trappan, ner...
 Chins alt dips...
 Och medicinbollar plus en massa olika saker användes :-)

Det var ungefär som en lyxversion utav våra Bootcamps som vi brukar sätta ihopa själv på Studio S. Så nu fick vi en massa kuliga övningar vi kan ta med oss och köra själv. Som skrivet detta är min typ av träning och jag kommer sova gott i ett kärleksrus... och antagligen knappt kunna ta mig ur sängen imorgon :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass