Tinas "Släpa dig till gymmet" service

Kanske en affärside i sin linda :-) Två lördagar nu har jag hämtat upp träningskompisen Rebeca så hon kommer iväg till gymmet. Kl 8.45 plingas det på hennes dörr och där står jag med ett brett leende om än lite sömndrucken och grusig i ögonen.

Idag ringde hon när jag vart på väg till Olympen och frågade om jag skulle till gymmet imorgonbitti. Jajamensan sa jag. Hon berättade då om hur grym träningsvärk hon hade efter i lördags så hon kände sig taggad att fortsätta. Good girl!  Så imorgon ska det plingas igen på dörren. Rebeca - ready or not here I come. Klockan 06.20 it is!

Kommentarer

  1. Vill du vinna veckans blogg?
    Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.

    Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?