Here we go!

Nu kör Lill-Bettan och jag till Sportlife Kronborg i Malmö. Det är nämligen time for Indoor Walking och TRX. Fun fun fun. Har du haft en bra tisdag? Det har jag: löpband, puss på maken, jobb, lunch med finaste Rebeca, jobb och nu träning. När jag kommer hem blir det bara typ dusch och säng. För ju fortare jag kommer i säng desto fortare blir det bara 2 dagar kvar till huset. Känns lite grann som julafton :-)

Medan jag tränar kan ni ju stretcha Stig... Klicka och sedan jobbar ni fram och tillbaka med muspekaren så ger ni Stig vad han tål... PS dra så långt till höger du kan...

Kommentarer

  1. Tack själv Tina för ditt sällskap på lunchen idag!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?