Denna veckans vikt

Lite stressigt här för jag är så himla seg utav förkylningen och nu ska vi iväg på efterbesiktningen utav huset. Om en vecka flyttar vi!!! Men hann upp på vågen som visade 86,6 kilo. Det är helt okej efter denna matveckan, förkylning och knappt någon träning.

Är lite svårt nu i flytten att sköta maten så har bestämt mig att dët är bara att acceptera läget och sen kör jag på igen from den 1 november. Nä nu måste jag rusa men ha en bra dag!!!

Kommentarer

 1. Det är inte alltid lätt att sköta sig på alla punkter när man inte har förutsättningarna. Men det är bara att ta nya tag när det funkar igen.

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Nu är det vila som gäller för att bli av med förkylningen och sedan när köket inte är nedpackat så ska det lagas matlådor. Jag kan också gilla den här planeringsfasen innan och är laddad som tusan. Ha det gott Christer!

  SvaraRadera
 3. Livet springer ju i vägen ibland för ens mat- å träningsplaner, ta å flytta i lugn å ro å ta det andra sen! Heja dig, du är såå duktig Tina!!

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass