Utvärdering och nytt månadsmål

Kosten, kosten, kosten - kommer alltid vara min stötesten och det verkar vara så för de flesta när man väl öppnar upp och pratar om det. Kosten var ju mitt månadsmål under september och det har väl gott sisådär. Blev ju sjuk i början på september och då blev det lite så där men jag är ändå nöjd. Detta är något jag får jobba med hela mitt liv. Dock som skrivet häromdagen - allt är relativt!

Mitt mål i oktober är att utmana mig själv i varje träningspass - ta det lite extra tex igår så ökade jag vikt på de flesta övningarna och jag fixade det. Man kan mer än vad man tror om man pressar sig själv. Fick inspirationen ifrån Bob och Jillians "Last Chance Workout" från Biggest Loser dvs det sista träningspasset innan det är vågen som slår ut en tävlande.

Tänkte att dels kan det vara motiverande att försöka lite till på varje pass men också dels lite mer på skoj. Som en morot nu under denna lite mer stressiga flyttmånaden men också när nästa vecka ska spenderas på ett nytt gym - Olympen i Lund. Mer om det imorgon och vill du följa med på äventyret när jag ska träna på ett av Sveriges största gym så är det som vanligt facebook som gäller.

Du hittar mig här: http://www.facebook.com/ButterflyTina

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass