Dag 3 på äventyret...

Ikväll är det dags för dag 3 på Olympen - denna fina stora träningsanläggning! Nu gäller det "Actic Training Circuit". Det står inte utskrivet exakt i passbeskrivningarna men jag antar någon typ av cirkelträning. Och det ska vara i gymmet så i diverse maskiner antar jag då. Vi får väl se...

Annars så finns det en bra beskrivning på Actics hemsida http://www.actic.se/se/Site/Din-traning/Grupptraning/passbeskrivningar1/ på de olika passen. Också en färgkodning där tex blått är enkel men tuff träning. Där räknas Boxen in vi testade i måndags. Lila är kvällens färg och det är för speciella events. Lite sådär lagom mystik kväll väntar alltså...


Wish me luck och som vanligt kan du följa mig på FB Butterfly sidan. Och klickar du på gilla blir jag extra glad :-)

Kommentarer

  1. Jag körde actic training circuit på training day i lördags, det var då jäkla skoj men fy vad jobbigt :) vilken kämpe du är!! Heja :)
    Har skrivit lite om passet i min blogg..

    SvaraRadera
  2. Aha så det är vad det är. Tack så jättemycket för infon. Verkar spännande och jag älskar TRX och Kettlebells!!! Heja på dig med :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?