Intressant mr Våg

Jag brukar ju väga mig på fredagar men denna veckan har vågen stått framme och i måndags kände jag - lika bra och tar tjuren i hornen (skulle jag egentligen aldrig våga - skulle du? Ja okej kanske en bebistjur då...). Hmm 85,9 kilo trots matfrossa i helgen och ingen träning. Jaha.

Tisdagmorgon vad visade mr Våg då? Jo men 84,9 - what? Och onsdag? 84,4.... Och imorse då? 83,9 - äsch nä nu driver mr Våg med mig och jag vågar inte tro på någon siffra. För om detta skulle stämma så är det ju ny bottennotering för i år och bara 0,5 ifrån min absoluta bottennotering under min resa.

Visserligen har jag skött mig exemplariskt och tränat bra men jag vågar inte hoppas på något ting längre när det gäller vad vågen ska visa eller inte imorgon. I will go with the flow men uppskattar alla tummar och tår som kan hållas för att detta är sant.

Ni får väl checka in imorgon och se det officiella resultatet och sista invägningen i lägenheten för om 21 timmar får vi nycklarna!!! Nä kommer ingen timmesnedräkning - ni kan vara lugna :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?