Hittat hemliga rummet...

Ikväll har det testats MRL (MageRumpaLår) på 30 minuter och Puls på 60 minuter. Det första passet som leddes utav instruktören Johan kändes effektivt. Det är ju vanligare och vanligare med 30 minuters pass. Allt för att dagens människa ska hinna med så mycket som möjligt. Fast jag hade inte heller velat köra mage i en timme :-)

Kan bli lite frustrerad vid sådana här pass för jag får alltid anpassa övningarna lite. Fast å andra sidan är jag ju van och som tur har jag en bank utav övningar som jag kan ta till. För det finns inget värre än när jag ser deltagare bara lägga sig ner och filosofera eller stå stilla. Hallå du är där för att move your ass så sätt fart.

Men just nu tillåter inte min svanskota övningar där man typ balanserar sittandes på rumpan och min axel pallar inte sidoplanka etc. Nähä men då får jag väl göra vanliga sit-ups istället. Likaså att belasta knäna för det blir rätt många kilo på dem. Nä bara att anpassa sig och ändå delta. Likaså på Puls som leddes av energiska Therese. Kör low impact när de andra lättisarna studsar runt. Men att ge upp - ALDRIG!!!

Förresten igår hittade vi ett "hemligt" rum eller rättare sagt vi gick runt hörnet på nedre plan och helt plötsligt vart där ett rum till :-) Detta verkar vara the serious hantelfolkets tillhåll. Massa maskiner och hantlar. Sådan lyx!!! Undrar om det ska kallas Gym Grymta Högst eller nåt om nu tjejrummet vart Delight...
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass