Behind the scenes

Okej jag ska inte hypa detta för mycket. Det fanns inte ens stab av människor som stylade mig och hade med sig rekvisita. Utan det var jag och Stina, en vit vägg och jag stylade mig själv. I de tidigare annonserna och även i denna ska det vara samma pose. Min style utav nr 1 med ena armen upp i luften. Jag har övat och övat och enligt fotografen förde jag mig som ett proffs:-)

Har inte fotona men Stina har lovat att maila så ja ni ska få se i bloggen. Sen hur det slutliga resultatet blir är svårt att säga idag efter som foto kommer editeras in i en annan bakgrund. Ni kommer förstå vad jag menar när ni se annonsen. Den som väntar på något gott...

Den exklusiva bakgrunden
 En glad bloggerska redo för Kick n Box med nya handskar

Kommentarer

  1. Åh, vad fin din nya blogg-layout är!! Kul att det gick bra idag =) Jag har tränat genom en lång kvällspromenad och 30 situps framför tvn. =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?