Slututvärdering utav min vecka på Olympen

Då var testvecka på Actic's Olympen över och tyvärr så tillåter inte min träningsbudget att köpa ett tredje årskort :-) Vad blev slutbetyget? Jodå toppbetyg framför allt för den trevliga och hjälpsamma personalen och för all suverän utrustning - speciellt hörnan med kettebells och TRX som jag vurma extra för.

Vidare är det ju otroligt fräscha omklädningsrum och en sak är säker man kommer aldrig behöva vänta på sin tur till något - varken kondismaskin eller annat. Även gruppsalarna är top notch och med suverän air condition. En annan är ju van vid pass a la bikram oavsett vilken inriktning. Och instruktörer tyckte jag var duktiga. Mina favoritpass var helt klart Training circuit med Fanni och Box med Julian.

Det som tar ner betyget lite är dyr parkering. Visserligen kan man parkera på ICA Tunas parkering i 2 timamr med skiva men hur länge dröjer det innan de sätter stopp för att Olympen athleter utnyttja det loop hålet? Och för mig som inte är van vid Actic maskiner så var det inte så lätt att styrketräna men det är ju säkert en vanesak. En annan aspekt har med denna bloggerskan och säkert andra lundapluggare att göra. Asså jag är ledsen men Sparta/Olympen är så förknipat med tentaångest. Det sitter liksom i väggarna och när man går i den bruna tegelkorridoren så ryser man omedvetet.

3 saker som jag hade önskat mig som kortinnehavare är fler väggklockor i lokalen så man kan ha koll på tiden, bättre skyltat - kanske en typ "Här är du" tavla så man vet vart allt finns för det är ju rätt stort och att tv-skärmarna vid kondismaskinerna sitter för lågt. Kommer det någon framför dig så ser du bara deras huvud. Dock svårt att göra något vid tror jag då taket inte är högre.

Men jag kan helt klart rekommendera Olympen och det har jag gjort överallt under den senaste veckan. Jättefint, fräscht, mycket att välja på, trevlig personal och när väl träningsschemat fylls på enligt deras målsättning så kommer denna anläggningen vara helt suverän!!! Och till det priset dvs 299 kr/mån får tillgång till alla Actic anläggningar i Lund inkl bad det är ett kanonerbjudande!!! Så skynda dig att fynda säger denna bloggerskan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass