Trodde jag aldrig...

Idag har det varit vilodag från träningen men dagen har varit aktiv. Först iväg med diskmaskinen till kompisen Linda och sen till XXXLutz för att hämta lastbil och sängmöbler och madrasser. Hem med det och tillbaka för att lämna tillbaka lastbilen.

Efter det till Stadium Plus på Svågertorp. Måste ju kolla in stället men inget överdrivet imponerad. Bara en större Stadium helt enkelt och en jäkligt trång parkering. Nåja jag fick ju med mig lite fynd. 2 träningstoppar och min alldeles egna boxningshandskar!!! Trodde jag väl aldrig skulle ske men nu är jag laddad för PowerStrike Impact på Sportlife Kronborg på torsdag!


Okej äventyret fortsatte på IKEA. Fy bubblan kommer aldrig åka dit en söndag ever again. Slickar hellre på en igelkott även om det kanske rent tekniskt är djurmisshandel eller nåt. Men vi fick handlat nya kuddar och täcken. Och på hemvägen in och handla på Coop. Där hann maken också shoppa vinterjacka m.m. Puh nu blir det soffan resten av kvällen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recension av tyngdtäcke

Hur många burpees?

Två bröllop och en viktminskning