Snart förändras mitt träningsliv

Om 8 dagar flyttar ju maken och jag till huset. Yikes det är nästa fredag!!! Ska bli så skönt och kuligt. Vi har längtat i ett år nu så det känns väldigt overkligt. Men en sak kommer ju att förändras och det är att nu blir det längre till Studio S. På helgen kan man ju cykla men med det vädret som är och kommer, blir det nog Lill-Bettan som körs...

Så blir det ju på morgonen också. För jag blir för sen till jobb om jag först ska köra till gymmet, träna en timme, köra hem, duscha och sen till jobb. Det får helt enkelt bli så att jag duschar på Studio S. Tyvärr finns det inte möjlighet att hyra skåp där så det får bli Lill-Bettan som blir som ett mobilt gymskåp. Eftersom jag oftast träna typ 4 mornar i veckan så kanske jag helt enkelt ska hyra ett rum och sova där också :-)

Sen är det ju träning efter jobb. På tisdagar och torsdagar så är det ju Sportlife Kronborg i Malmö som gäller. Och då kör jag direkt från jobb så då blir det att packa dubbeluppsättning i väskan. Om jag ska till Studio S får det bli hem om såvida det inte är ett pass kl 17.30 för då blir det direkt. Tur att jag har köpt en ny och stor väska som rymmer mycket!

(Ja ni vet vad som gäller när bilden inte samarbeta - luta huvudet till höger...)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass